Sisteme de Control Acces

SOLICITA OFERTA Obtine informatii despre produsele/serviciile

Oferim Sisteme de Control Acces cu rol de restrictionarea persoanelor si / sau autovehiculelor in diferite spatii si / sau locatii in anumite momente de timp, contribuind astfel prin acest serviciu la marirea gradului de securitate. Restrictionarea se poate face in functie de drepturile de acces ale persoanelor si / sau autovehiculelor. Se pot obtine rapoarte privind accesul si prezenta in zonele care au instalat acest sistem.

sisteme de control acces


Putem integra sistemele de control acces cu sistemele de supraveghere si monitorizare video cu recunostere in cazul autovehiculelor, a numarului de inmatriculare a acestora, accesul fiind in acest caz in mod automat.

Functionarea sistemului de control acces poate fi locala sau in retea.

Functionarea in regim local permite accesul printr-o usa a mai multor utilizatori, dupa un program prestabilit, fara a impune limitari cu privire la numarul de usi controlate.

Functionarea in retea permite corelarea informatiei de catre unitatile centrale de control acces astfel incat utilizatorii pot accesa trasee prestabilite dupa programe de acces prestabilite.

Sistemul de control acces poate functiona cu: cartele magnetice, cartel cu cod de bare sau tastaturi cu cod de acces, acces cu amprenta, videointerfoane, access cu bariera cu cod sau recunoasterea numarului de inmatriculare.
Sistemul poate beneficiar si de alte elemente de limitare fizica a accesului in spatiile restrictionate si / sau monitorizate, precum: incuietori electro-magnetice, sistem de turnicheti, bariere auto cu sau fara monitorizare video, etc.

Consiliere GRATUITA la sediul clientului – locatia de instalare a sistemului de Control Acces.
Pentru Detalii si Programare, relatii 24/7 la Telefon: 0729.814.917