Platforme CRM

SOLICITA OFERTA Obtine informatii despre produsele/serviciile

Oferim consultanta in implementarea sistemelor customer relationship management - CRM - pentru dobandirea unei competitivitati mai bune in mediul de afaceri actual.

Conceptul CRM inseamna stabilirea, dezvoltarea, mentinerea si optimizarea unei relatii mutuale pe termen lung intre client si companie. Succesul sistemului CRM tine de intelegerea nevoilor si dorintelor clientului. Aceste nevoi si dorinte se plaseaza in centrul politicii companiei, implicand managementul, angajatii, resursele materiale si cele tehnice; politici care duc catre atragerea si pastrarea clientului.

Astfel, CRM-ul ajuta companiile sa inteleaga, dar si sa anticipeze, nevoile clientilor actuali si ai celor potentiali. Functiile ce acopera acest scop de afaceri includ vanzarile, marketing-ul, suport clienti, dezvoltare profesionala, training, resurse umane, etc.

O astfel de platforma CRM, este si SugarCRM.
Sugar este o solutie completa CRM care automatizeazaă de activitatile si procesele de vanzari, serviciile pentru clienti si procesele de marketing din cadrul unei companii, cu accent pe individ. Utilizatorii beneficiaza de o puternica functionalitate, pe care si-o doresc de fapt sa o foloseasca, avand o perspectiva in ansamblu a activitatilor din cadrul companiei.

Oferim servicii de:

  • Consiliere privind alegerea Platformei care se potriveste cerintelor dvs
  • Servicii de Analiza, Instalare si Configurare
  • Servicii de Mentenanta si Suport Tehnic
  • Servicii de Project Management