Inscrierea se poate face:

  • Telefonic la urmatoarele numere de telefon: Mobil: +4 0743786937; Tel: + 40 213 117 828 / + 40 314 241 744; Fax: + 40 314 241 744
  • sau
  • Prin e-mail: formarecontinua@businessadvisor.ro
  • sau
  • Descarcand formular de inscriere curs si urmand instructiunile.


Calendar cursuri:
Pentru detalii referitoare la Calendarul cursurilor Click aici


Modalitate de plata
Pentru a se putea emite factura: se va scana fisa de inscriere si se va trimite cu trei zile inaintea inceperii cursului, la adresa de e-mail: formarecontinua@businessadvisor.ro pentru a se emite factura.
Factura emisa de catre IT Business Advisor va fi trimisa scanata la aceeasi adresa de e-mail, de pe care cursantul a trimis fisa de inscriere.

Plata se va efectua pana cel tarziu in prima zi de curs.

Dovada platii se va scana si se va trimite pana cel tarziu in prima zi de curs la aceeasi adresa de email: formarecontinua@businessadvisor.ro.
Plata transei a doua se va face in baza emiterii unei noi facturi. Termenul limita de plata va fi fixat la jumatatea orelor de curs, in functie de stabilirea de catre formator a calendarului de desfasurare a cursului. Dovada platii va fi trimisa de pe adresa de e-mail declarata in fisa de inscriere, la adresa de e-mail formarecontinua@businessadvisor.ro, in maxim o zi dupa plata facturii.
Ulterior veti putea ridica facturile in original de la formator.